Tørredækkener

Her finder du vores udvalg af tørredækkener og håndklæder.
Vi bestræber os på at have de bedste tørredækkener og håndklæder der findes på markedet, samt at have gode og fornuftige tørredækkener til prisen. Så du kan finde noget at matcher dig og din hunds behov.

Et tørredækken til din hund er særligt aktuelt i vinterhalvåret, uanset som din hund er familiehund, brugshund eller udstillingshund. Et tørredækken vil hjælpe dig med at tørre din hund hurtigere og holde din hund varm imens således den ikke bliver kold i bilen på vej hjem fra en god tur i skoven eller efter badet.
På jagt med hunden
Hvis du er jæger, så kender du alt til at have en våd hund med hjem fra jagten som ryster sig og gør alt vådt – både på vej hjem i bilen. Og måske også når den kommer hjem.
Du kan undgå at have en våd hund med hjem fra jagt..
Ved at du anvender en tørredækken til din hund før den kommer i bilen, og måske en tørremåtte til hunden at ligge på. Flere af tørredækkenerne i vores udvalg vil på bare 15 minutter have trukket op til 90% af vandet ud af din hunds pels. Dette kommer selvfølgelig an på pelslængden, mængden og tætheden. Udover det vil det også hjælpe din hund med at holde sig varm. Både på vej hjem i bilen, men også mens I nyder dagen på jagt og spiser en god frokost efter en god morgentur.
Siccaro Tørredækken
Du vil blandt andet kunne finde de kendte Siccaro tørredækkener og håndklæder i denne kategori. Siccaro er kendt fra blandt andet løvens hule, deres forskellige tørre produkter er nogle af de førende på markedet med den store suge evne grundet af det miljø korrekte valg af bambus materialet i alle deres tørredækkener.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.