+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Facebook
Pinterest

Siccaro SupremePro
Granite

Siccaro SupremePro tørredækken er perfekt til din hund både når du har vasket din hund, men også til efter turen på stranden, og efter en god og lang dag på jagt  sammen med din hund.

Se størrelsesguiden på billed nr. 2. 

Tilgængelig på restordre

DKK849,00DKK1.249,00

Ryd

Din Kurv

Beskrivelse

Hunde tørredækken fra Siccaro

Siccaro er kendt fra løvens hule, men er kommet med mange gode produkter siden da. Men deres kerneprodukt som er tørredækkener er guld værd for alle hundejere. Denne yderst populære badekåbe er alle pengene værd.

Tørredækkenenet er som bekendt dansk designet og produceret i EU. Alt afhængigt af din hunds pels, så får du op til 90% tør pels på KUN 15 minutter.  Dækkenet suger mere end 7 gange sin egen vægt i vand.
Derfor er netop dette Siccaro dækken til alle typer af hundejere, fra show hunden til brugshunden. Tørredækkenet er perfekt til hurtigt at sætte på efter en dag på jagt i det kolde og våde efterårs vejr. Dækkenet justeres hurtigt og nemt med spænderne, og hjælper med at holde din hund varm mens den trækker vandet ud af din hunds pels. Den er nem at få af og på, og sikre en god komfort for din hund på vej hjem fra turen i skoven eller fra jagten. Du kan ligeledes anvende dette dækken til at holde din hund varm i bilen indimellem brugsprøver.

Dækkenet tåler maskinvask og tørretumbling ved lav varme. Du kan findes dækkenet i 7 forskellige størrelser, som passer til alt fra en pomeranian til en stor sankt bernard.

Du finder vores udvalg af produkter fra Siccaro her.  Som nævnt er Siccaro ligeledes hyppigt anvendt af hundeudstillere, her sparer du en masse tid på at tørre hunden efter badet ved at gøre brug af et tørredækken. Som udstiller ved vi hvor vigtigt det er at bruge den helt rigtige shampoo til din hund, du finder vores udvalg af shampoo her.

Yderligere information

VægtN/A
Størrelse

XS, Small, Medium, Large, XL, XXL, Gigant

Farve

Granite

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Siccaro SupremePro
Granite”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

SICCARO SUPREME PRO, GRANITE
Siccaro SupremePro
Granite

DKK849,00DKK1.249,00

Select options