+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Facebook
Pinterest

Yento Klippe Kam, 23cm

Smart klippekam med glat nikkelbehandlet overflade.

Længde: 23 cm

Tandlænge: 32 mm

 

Ikke på lager

kr.299,95

Din Kurv

Beskrivelse

Gør klipning og grooming let med den helt rigtige kam!

Denne lækre håndlavede japanske kam fra Yento, vil gøre pelspleje og grooming lettere for dig. Denne kam vil hjælpe dig med at løfte og dele pelsen. Derved bliver det lettere for dig at give hunden en præcis og lige klipning, eller at give pelsen ekstra fylde.

Med en længde på 23 cm egner denne kam sig til brug ved de fleste størrelser af hunde. Tænderne er 32 mm lange, og kan således bruges i både kort og lang pels, og til alle typer af pels. Tænderne er med forskellige afstande gående fra fin til grov, så du kan bruge kammen alle steder på hunden.

Med den ultra glatte nikkelbehandlede overflade, glider kammen let igennem pelsen, og er et godt værktøj til at løfte pelsen og øge volumen.

Med den ekstra længde og gode balance, udmærker denne kam sig særligt til brug på hunde med lang, tæt eller dobbelt pels.

Yento er kendt for at lave grooming udstyr af høj kvalitet, og bruges således af hundesaloner verden over. Du kan se vores udvalg af kamme, børster mm. fra Yento HER, eller du kan kigge ind og så vores fulde udvalg af karter, børster og kamme HER.

Yderligere information

Vægt,075 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yento Klippe Kam, 23cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Kam til hunde klipning
Yento Klippe Kam, 23cm

kr.299,95