+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Pakke tilbud

Pakke tilbud på www.canniz.dk

Vi her på Canniz.dk går op i at det skal være muligt for alle at kunne fodre med kvalitets hundefoder, have kvalitets hundelegetøj og andet tilbehør til hund. Uden det skal koste en hav bondegård. En del af vores mission er at give vores kunder og den almene hundejer muligheden for at finde kvalitetsprodukter til fornuftige priser samlet på et sted. Vores udvalg af forskellige pakker med både hundemad, Tygge snacks, hundeudstyr, hvalpepakker vokser kontinuerligt. Har du en god ide til en god pakke til en hund eller hundehvalp så vil vi gerne høre fra dig – skynd dig at sende os en mail på canniz@canniz.dk.

Billigt hundefoder med økonomipakkerne fra Canniz.dk

Her på Canniz.dk, har vi valgt at introducere økonomipakker med hundefoder, således at du får muligheden for at købe flere sække hundemad til en fordelagtigpris. Her kan du blandet andet finde Optima Nova Premium hundefoder. Hundemad, og et godt et af slagsen er en af de vigtigste elementer for at din hund er sund og rask, og har et godt immunforsvar ved at din hund får alle de vitaminer og mineraler den har brug for, samtidig med den rigtige foder sammensætning. Derfor bør du vælge et premium hundefoder når du kigger på hundemad til dit firbende familie medlem. Sundhed – pels, negle og huden skal plejes indefra og ud.

Optima Nova hundefoder tilbud

Vores faste lavpris på Optima Nova, både special hundefoder men ligeledes også deres fodervariant til aktive hunde, kornfrit foder – HUSK alt optimna Nova premium hundefoder indeholder ikke hvede.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.