+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Alt til udstilling

Udstillingshalsbånd og kæder

Udstillingstelte

Nummerholdere og godbidstasker

Udstillingsbure

udstillings tilbehør

Skal du afsted på hundeudstilling med din hund?

Så er du landet på den rigtige side, her finder du alt hvad du har brug for af tilbehør når du skal på udstilling. Særligt som helt ny udstiller er der mange ting man skal lære og have styr på derfor har vi samlet mange af de basisting man har brug for når man skal udstille for første gang.

BEST IN SHOW Hundeudstilling

Titlen de fleste går efter, det kræver en god hund, træning – men ikke mindst det rigtige udstyr, den rigtige shampoo, Grooming og styling produkter for at få din hund til at stråle i udstillings ringen. Alle disse forskellige elementer i hvad der gør en BEST IN SHOW hund kan du finde her på shoppen, www.canniz.dk. Husk, du kan altid sende os en mail på canniz@canniz.dk hvis du har spørgsmål eller har brug for tips og tricks til når du skal afsted på din første hundeudstilling, vi hjælper meget gerne. 

Udstillingstelt til de udendørs hundeudstillinger

I denne kategori på canniz.dk finder du ligeledes pop up easy udstillingstelt(e), store og rummelige udstillingstelte. Vi bruger selv 3x3meter store telte når vi er afsted på udendørs udstillinger med vores hunde. Disse telte er nemme at sætte op, og det kan gøres af en enkelt person – ellers så er de fleste udstillere gode til at hjælp hvis teltet mod forventning skulle drille

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.