+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Hundeseler

Hundeseler til hverdag

Hundeseler til canicross

Hundeseler til hunde i alle størrelser

Uanset som du har en lille hund eller om du har en stor hund, så er du sikkert blevet mødt med mange forskellige meninger om hvilken skal hundesele man skal vælge. Eller det store spørgsmål om man skal bruge hunde halsbånd eller hundesele til sin hund? 

Der findes mange forskellige meninger omkring netop dette emne, her på Canniz.dk tror vi på at man kan bruge både hunde halsbånd og hunde sele til sin hund.

Den bedste hundesele

Findes den? Vi har i vores udvalg af hundeseler lagt fokus på at vores sortiment KUN indeholder seler som vi selv bruger på vores egne hunde. Derfor finder du her nogle af de bedste hundeseler der findes på markedet. 

H-sele eller Y-selen

Vi fører begge typer ved www.canniz.dk. den store forskel kan ses når du ser på selen oppefra. En H-sele til en hund kan spændes ind og ud foran og bagved forbenene på din hund. Hvorimod at Y-selen danner et Y hvor hundens nakke og skuldre mødes, og her kan man typisk ikke spænde selen ind og ud, iforhold til hundens hoved og halsomfang. Men den kan reguleres i størrelsen bag forbenene, på det stykke du sætter rundt om hundens mave. 

Hundeseler til små og store hunde

Her på siden kan du finde hundeselen til netop din hund, uanset om du har en stor eller en lille hund. Vores seler er ergonomisk korrekte, designet og udført i yderst holdbare materialer. Da vi fører hundeseler i høj kvalitet, som holder til alle hverdagens aktivitet også til en god tur ud i den smukke danske natur. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.