+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Nyheder

NYHEDER, Nye og Innovative produkter til dig og din hund

Vi udvider vores sortiment af hundeudstyr, hunde tilbehør, pleje til hunde, godbidder og naturlige tyggesnacks løbende. 

Her på shoppen, www.canniz.dk, vil der næsten altid være nye produkter at finde. Vi forsøger I så vidt muligt omfang at støtte op omkring danske hundeudstyrs produkter – Danske grossister, danske distributører, dansk designet og gerne dansk produceret. Vi har integreret det i en del af Canniz.dk virksomheds DNA – at det skal vi. 

Hundeudstyr og hunde tilbehør fra udlandet

Selvom vi forsøger at have danske produkter her på vores shop, så kommer vi ikke udenom at det også er her du finder nyhederne fra hele verden. Vi forsøger at følge med udviklingen og innovationen af produkter til både hund og hundeejere, således at vi kan tilbyde dig og din hund nye kvalitets produkter løbende.
 

Hos canniz.dk følger vi udviklingen af hundeudstyr

Som nævnt ovenfor så er det en del af vores DNA at følge med udviklingen af nyt hundeudstyr, men ligeledes også i forhold til hvad forskningen viser. Dette gør at det er gennemgående for hele shoppen; Hundeseler, hundehalsbånd, hundeshampoo, hunde børster og hunde kamme – er udvalgt på deres funktionalitet og holdbarhed. Vi fører ikke brands eller hundeudstyr vi ikke selv bruger eller kunne finde på at bruge – dette gør at vi kan svare på dine spørgsmål og fortælle dig hvordan vi brugerudstyret til hundene mest effektiv.  

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.