+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Legetøj og aktivitetslegetøj

Plyslegetøj

Aktivitetslegetøj

Reblegetøj

Stort udvalg af hundelegetøj til din hund

Her ved Canniz.dk bestræber vi os på at have et stort og varieret udvalg af hundelegetøj til alle hunde. Vi går efter at kunne tilbyde dig det mest holdebare legetøj til både hvalpe, unghunde, store og små hunde. Her kan du blandt andet finde et stort udvalg af KONG hundelegetøj, NYC og mange flere mærker.

Køb hunde aktivitetslegetøj 

Alle hunde har godt af at blive aktiveret, og i en travl hverdag er aktiveringslegetøj et absolut MUST-HAVE. Ved at købe aktiveringslegetøj til din hund, og anvende det i dagligdagen hjælper du din hund med at få lidt hjernegymnastik og den bliver nød til at skulle tænke sig om at blive bedre til at problemløse. Aktiveringslegetøj kommer i mange forskellige udformninger og sværhedsgrader. Ved os, canniz.dk , bestræber vi os på at have noget til alle hunde – store som små.

Godbids produkter – et aktivitetslegetøj

Godbidsprodukter, aktivitetslegetøj, aktiveringslegetøj – kært barn har mange navne. Her finder du bolde, skåle og plader til at kunne putte godbidder eller hundens tørkost i, således at din hund bliver aktiveret samtidig med at den får dens normale daglige mad. Særlig godbidsboldene er yderst populære ved os, da de fleste hunde kan være med til det, og det er et fantastisk alternativ til eksempelvis en slow feeder, hvor hunden samtidig bliver aktiveret.

Hundeplysdyr 

Hundeplysdyr er skønne og bløde legetøjs bamser til hunde, og typisk er de udstyret med piv som gør legetøjet “levende” for hunden. Vi har et bredt udvalg af plys dyr til hunde, her finder du blandt andet flere holdbare bamser og plysdyr fra det velkedte mærke KONG. Plysdyr holder de fleste hunde af at have, dog kan de større hunde nemmere ødelægge dem, det samme gør sig gældende for de mere aktive hunde og hunde som har en tendens til at ødelægge deres legetøj. Derfor opfordre vi altid til at man køber sit legetøj efter hvilken størrelse hund man har og hvordan den har det med legetøj.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.