+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Black Friday Tilbud

Vil du ikke gå glip af vores Black Friday tilbud? Så kan du allerede nu sætte kryds d. 26 november – hvor vi holder tilbudsfest med massere af Black Friday tilbud. 

Tilbudsfesten starter om

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Black Friday Tilbud på hundeudstyr

Her på Canniz.dk, holder vi Black Friday den sidste fredag i november måned. Denne dag er international kendt som en af de største shoppe dage på året, hvor de fleste butikker og webshops har tilbud. Dette har vi selvfølgelig også her på siden. Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, og ikke kan vente til vi holder Black Friday kan du altid se vores nuværende tilbud her

 

Gode tilbud på hundeudstyr på Black friday..

Men hvad er Black friday egentligt? Black Friday stammer fra USA – hvor der findes mange forskellige meninger og teorier om hvorfor denne dag bliver kaldt ‘black friday’. Det skyldtes en tendens der begyndte tilbage i 1900-tallet, hvor resultatet af denne fik overskriften i  “Black Friday” i aviserne. Denne tendens er skabt af den amerikanske helligdag “thanksgiving”, som falder den sidste torsdag i november måned. Hvor virksomhederne i 1950’erne begyndte at se en tendens med at deres ansatte begyndte at melde sig syge til arbejdet dagen efter thanksgiving. Virksomhederne mistænkte at i thanksgiving ånden ville folk nyde en forlænget weekend med shopperi med deres familie og venner end at komme tilbage på arbejde. Resultatet deraf var at butikkerne blev overstrømmet af besøgende der kom for at shoppen om fredagen – hvor det i 1966 gik så galt at mange mennesker kom til skade og politiet blev indsat for at skabe ro og orden. Derved kom førnævnte overskrift i aviserne dagen efter. I dag, selvom Black Friday ikke var noget positivt oprindeligt, bliver dagen af mange opfattet som en positiv “fest dag”.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.