+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Previous slide
Next slide

Om Canniz

Tanken, passionen for hunde og kvalitets produkter til hunde og hunde ejere har eksisteret lang tid før canniz.dk blev en realitet. Canniz er idag en 100% danskejet og drevet virksomhed beliggende i nordjylland, med fødderne placeret godt i det jyske muld.

Som opdrætter af en af de større hunderacer, er man bevidst om hvor vigtigt det er med kvalitets udstyr og solide, holdbare produkter. Med baggrund i udstillingsringen og som opdrætter, er det vigtigt at hunden er sund indefra og ud, og at man har en god shampoo og stylingsprodukter som hjælper med at holde pelsen og huden sund. Samtidig er det essentialt at hunden får det sidste finish og touch på selve udstillingsdagen. 

målet er at kunne give dig og din hund et stort og kvalitetsbevidst udvalg, dette gør blandt andet at du ikke finder noget på shoppen som ikke er blevet afprøvet herhjemme eller er blevet testet af vores ambassadører. 

Canniz vil i videst mulig omfang forsøge at støtte op om danske produkter og producenter af hundefoder og udstyr, hertil kommer en målsætning om at føre miljøbevidste og bæredygtige produkter i videst muligt omfang. 

Som webshop er det svært at være 100% bæredygtige, dog det et mål til at træffe miljøbevidste beslutninger og FNS verdensmål er en integreret del af tankegangen bag Canniz som virksomhed. 

Canniz ønsker at kunne tilbyde opdrættere muligheden for at få nogle af de bedste priser på markedet i forhold til opdrætter rabatter og hvalpepakker så jeres hvalpe får den bedste start på livet. 

Canniz.dk - værdier og visioner

målet og drømmen er at kunne tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter til fornuftige priser, kvalitet og pris skal hænge sammen. 
Det er drømmen at Canniz.dk på sig skal udvikle sig til mere end en webshop, men at blive et samlingssted for læring og udvikling af både hunde og hunde ejere. 

Canniz ønsker at bidrage til at vores kunders hunde er velplejede og har et godt og aktivt hundeliv. Da det er det som Canniz ønsker og står for –  glade og aktive hunde. 

For at kunne tilbyde jer den bedst mulige vejledning forsøges der kontinuerligt at være opdateret på den nyeste viden indenfor hunde, særdeles i forhold til hvad man som ejer kan gøre for at sikre at vore elskede hunde har et så godt og så langt liv som muligt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.