+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Facebook
Pinterest

Køletæppe, Flamingo 90x50cm

Køletæppe fyldt med kølegel. Den bliver kold, når dyret ligger på den. Uden brug af vand og køleskab. Perfekt i bilen, buret, i skyggen på terrassen eller i kurven og sengen. Opbevar tæppet kølig og flad for den længste holdbarhed.

Indhold: 1 stk.

Ikke på lager

kr.249,95

Beskrivelse

Gør hundekurven køligere eller skab et afkølet sted med et køletæppe.

Lækker kølemåtte fra DOGMAN, som hjælper din bedste ven med at modstå de høje temperaturer til sommer. Giv din hund et lækkert sted at køle af når solen står højt og temperaturerne bliver endnu højere.

Når temperaturerne er højest, kan mange hunde have svært ved at modstå varmen og regulere temperaturen. Ofte vil det at dyppe poterne i et bassin som eks. en hundepool kunne hjælpe din bedste ven med at holde sig nedkølet. Nogle hunde søger dog ikke vandet på den måde, og det er heller ikke altid muligt at have en pool tilgængelig. Det er særligt i de tilfælde hvor dette smarte køletæppe er fantastisk.

Hjælp nemt din hund mod varmen til sommer!

Det smarte køletæppe er fyldt med kølegel og kræver derfor ikke hverken brug af vand eller fryser.

Din hund afkøles når den ligger sig på den uden fare for forfrysninger e.l. Med en størrelse på 50×90 cm passer underlaget til de fleste hunde, og passer ligeledes de steder du har behov for det. Brug den på terassen derhjemme eller medbring køletæppet i bilen, i sommerhuset eller på stranden.

 

Andre tips til at holde din hunds temperatur nede.

Opholder din hund sig udendørs, og er der ikke meget skygge i hundegården eller haven? Så kan vi varmt anbefale dig at hænge en silvershade op!

Et andet alternativ er at lave hundeis til din bedste ven. Den lækre kølige snack kan hjælpe din hund i heden. Prøv evt. vores lækre og lette Gelato i flere lækre smagsvarianter.

Mønster: Flamingo

Vi anbefaler at du opbevarer tæppet kølig og fladt for den længste holdbarhed.

Køletæppet findes i flere forskellige farvevarianter, du kan se disse og alle vores andre sommerprodukter HER.

 

Har du fortsat behov for hjælp og vejledning for at sikre din bedste ven til sommer? Den Danske Kennelklub har udgivet en guide med gode råd til hundeejere til sommer. Se den HER.

Yderligere information

Vægt3,25 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Køletæppe til hund
Køletæppe, Flamingo 90x50cm

kr.249,95