+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Facebook
Pinterest

Tools-2-Groom Basic Paw-R Blower til hund, Fuchsia

Kraftfuld blower på 2200W, trinløs justering af hastighed.
Varmen kan indstilles på 3 forskellige niveau. Alt sammen så det passer til din hund.

Der medfølger 3 mundstykker og ekstra filter til denne blower.

Ikke på lager

kr.1.295,00

Beskrivelse

Paw-R Blower til hund

– og kat. Denne kraftfulde blower er særdeles velegnet til både hund og kat. Bloweren har 2200w, som giver en kraft og en hastighed som passer perfekt til alle racer. Hastigheden kan du nemt og hurtig justerer med den trinløse justering, selv mens du bruger den. Så du nemt kan skrue ned og op, dette er særligt vigtigt når man tilvænner hvalpe og unge kæledyr til at blive tørret med en blower. Ligeledes kan du justere varmen, således at både varme og hastighed passer til den enkelte hund og pels type.

Blower til kæledyr til en fornuftig pris..

Denne blower fås til en særdeles fornuftig pris, det som er forskellen fra denne til lignede blowere er at den er lidt tyndere i plastikket på slange og mundstykke – det er den eneste forskel, og derfor er prisen lavere. Bloweren er hurtig og nem til at pakke sammen og tage med på tur; Sommerhus tur med familie og hunden, på ferie med både hund og børn i sommer månederne hvor der sikkert står strandture eller pool tid på programmet.

Træt af en våd hund ?

Uanset om du har badet din hund, været ved stranden eller ude i skoven i vinterhalvåret i mudder og vandpytter. Så vil de fleste af os gerne undgå beskidte og våde poter i hele hjemmet, på gulvet og op i sofaen. Vænner du din hund til at blive ordnet med en blower så kan du hurtigt og nemt tørre den, og blæse tørret sand og jord ud af pelsen. Derved slipper du for at bruge unødvendig tid på rengøring. Ligeledes er det vigtigt at du får din hund helt tør efter bad eller svømme ture, for at undgå hudinfektioner såsom hotspots – da særligt i sommer månederne er varme og fugtighed opskriften for hotspots. Dette kan du undgå eller forebygge ved at sikre at din elskede hund er bund tør.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Blower til hund og kat
Tools-2-Groom Basic Paw-R Blower til hund, Fuchsia

kr.1.295,00