+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Facebook
Pinterest

UTSUMI Carbon NO270 kam, sort 18cm

18cm lang kam fra det anerkendte japanske mærke Utsumi.

Farve: Sort

Kun 1 tilbage på lager

kr.184,95

Beskrivelse

Få den perfekte styling!

Undgå at styling og grooming produkter klistrer til din kam, og vær sikker på at du får den helt rigtige finish på din hunds pels.

Har du brugt metal kam under styling eller grooming af din hund eller kat, har du helt sikkert oplevet at styling spray kan klistre til kammen og gøre det svært sikre det helt rigtige look af pelsen. Denne kvalitets kam fra Utsumi er lavet i det holdbare, letvægts materiale Ultem, der består af 100% carbon.

Med Utsumi Carbon er det slut med klistrede kamme! Denne kam er anti-statisk, anti-stick og varmeresistent. Den sikrer derfor et flot resultat til en fornuftig og overkommelig pris. Utsumi tilbyder nogle af de bedste produkter på markedet, og bruges af professionelle groomere og saloner verden over.

 

Brugsanbefaling:

Denne kam egner sig særligt som finisher kam, til små eller mellemstørrelse hunde, eller til at style hovedet på alle størrelser af hunde. Den er effektiv til afsluttende styling af både glat pels og volumen pels. En idéel kam til præcist at sikre den rigtige form og silhouet uden at skade pelsen.

Vi anbefaler at denne kam bruges til finere arbejde, den egner sig som udgangspunkt ikke til tungt og hårdt pelsarbejde. Til tungere pelsarbejde anbefaler vi i stedet brug af en metal kam, som eksempelvist Yento Mega Kam, til de store langpelsede hunderacer, eller Yento Klippe Kam, som egner sig til både større og mindre hunde.

Skal du lave endelig frisering af topknude e.l. på eksempelvis Yorkshire terrier eller Shih tzu vil du sikkert have glæde af den smarte spids kam fra Utsumi.

 

Tekniske detaljer:

Længde på tænderne: 23,79 mm

Bredde af tænderne: 2,23 mm

Mellemrum mellem tænderne: 3,81 mm

Længde af kammen: 18,3 cm

Vægt: 14 gram

 

Se her for en gennemgang af flere af Utsumi’s kamme!

Se vores udvalg af Utsumi produkter her!

 

Yderligere information

Vægt0,03 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

UTSUMI Carbon NO270 kam, sort 18cm

kr.184,95

Tilføj til kurv