+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Facebook
Pinterest

UTSUMI ECO Special #4 Gold

Lækker finisher kam med let bøjede tænder designet til at løfte pelsen.

Længde: 19 cm

Farve: Guld

Ikke på lager

kr.789,95

Beskrivelse

Gør hunden klar til udstilling med den ultimative kam!

Med denne skønne kam fra UTSUMI kan du let løfte din hunds pels. Kammen er håndlavet specielt med henblik på, at hjælpe dig med at få pelsen til at stå og løfte den fra bunden. De smarte skrå tænder gør det let nå og løfte underulden så din hunds pels bliver så fluffy som muligt.

Kammen er 19 cm lang, med 4 cm lange tænder. Der er 2 forskellige afstande på tænderne som gør kammen kan bruges alle steder på hunden. Kammen er lavet i messing og anti-statisk så du undgår at grooming produkter o.l. sætter sig på kammen.

 

Et verdenskendt brand indenfor kamme og sakse til hunde.

Japanske UTSUMI er verdenskendt for deres fantastiske højkvalitets salon- og groomingudstyr. Særligt deres håndlavede kamme og sakse har gjort dem kendt blandt hundefrisører og groomere i hele verden. UTSUMI’s kamme er af den højeste kvalitet. Alle tænder på UTSUMI Eco kammene er håndlavede af nøje udvalgte materialer og sat på ved håndkraft. Du får virkelig et godt stykke værktøj til din værktøjskasse, uanset om du er hundefrisør, groomer, udstiller eller blot ønsker at style din hund derhjemme.

 

Utsumi kamme – fordi kvalitet betyder noget!

Utsumi laver høj kvalitetskamme som nævnt ovenfor så er disse kamme brugt verdenen over af professionelle – denne kvalitet af grooming udstyr kan du nu få hjem til dig til når du groomer din hund uanset om det er til udstilling eller som en del af din daglige pelspleje af din hund.

 

Se her for en gennemgang af nogen andre lækre kamme fra UTSUMI

HUSK! Vores leverandør fører alle UTSUMI’s kamme og har du et ønske om en specifik kam, eller saks, kan du skrive til os på Canniz@canniz.dk så laver vi et godt tilbud til dig.

 

Se resten af vores udvalg af kamme fra UTSUMI bl.a. den lækre ULTEM spidskam til detaljearbejdet.

 

Yderligere information

Vægt,160 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Utsumi kam guld farve designet til at løfte pelsen
UTSUMI ECO Special #4 Gold

kr.789,95