KONG

KONG – måske det BEDSTE legetøj til hunde?

Kongs hundelegetøj er allerede fra 1976 blevet kaldt det (måske) bedste hundelegetøj. Især når det kommer til hundens sikkerhed, kvaliteten af hundelegetøjet, den originale innovation der ligger bag hver enkelt legetøjs og aktivitetslegetøj til hund. Her er der fokus på at hunde skal aktiveres, og have adspredelse i hvilken slags legetøj de har. Vi er på canniz.dk, ELSKER konglegetøj. Grundet af deres udformning i særdeles robuste og slidstærke materialer – så selv med vores egne store og aktive hunde, så oplever vi at KONG holder! Kong hundelegetøj er måske det mest holdbare hundelegetøj der findes?

Hundelegetøj i alle former og størrelser!

KONG har i deres design og udformning fokus på at der både skal være noget til hvalpen men også til den store meget aktive hund. Her finder du hundelegetøj og hunde tilbehør til hunde i alle størrelser.

Holdbart Aktivitetslegetøj

KONG har lavet mange forskellige former for aktivitetslegetøj og godbids legetøj. Hvor du putter godbidder eller din hunds hundefoder ind i legetøjet således det bliver en aktivitet at få dens daglige kost. Dette er blandt andet yderst effektivt hvis du har en hund som sluger dens mad. Her kan blandt andet nævnes KONG Classic, som de fleste hundeejere allerede kender. Yderst holdbart hundelegetøj, udført i giftfri hård plast – så legetøjet og aktivitetslegetøjet til din hund både er holdbart. OG sikkert for din hund at bide i.

View:6/9/All/
Filter

Viser 1–6 af 23 resultater

Loading Loading...

All products loaded