Show Tech

Show Tech har gode produkter til din hund, til fornuftige priser. Her finder du et stort udvalg af produkter til den daglige pleje af din hund, alt fra negleklippere til tandbørster. Show Tech har udviklet en lang række forskellige produkter til at hjælpe dig med at få din hund til at se godt ud.

Show Tech giver dig en lang række kvalitetsprodukter til at du nemt og hurtigt at vaske og tørre din hund. Hvis du går på udstilling med din hund, kan du ligeledes finde en lang række produkter som kan hjælpe dig med at groome og style din hund så den viser sig fra sin bedste side i udstillings ringen.

Her finder du blandt andet rigtig gode produkter til at hjælpe dig med at finde de røde tårestriber eller det farvede skæg. Samt rigtig gode produkter til den daglige rutine – tandbørster til hund, ørerens og negleklippere. Hertil kommer børste, karter og kamme som er ideelle til at hjælpe dig med at holde din hunds pels så den ikke bliver filtret. Dette er alt noget som er vigtigt for din hund at du hjælper den med på en daglig basis.

Skulle der være et produkt fra Show Tech du søger men ikke kan finde det her. Så kontakt os endeligt så vil vi såfremt det er muligt få produkterne hjem til dig hurtigst muligt.

View:6/9/All/
Filter

Viser 1–6 af 38 resultater

Loading Loading...

All products loaded