Seler

Hvilken type af jeres hundeseler skal jeg vælge?

Valget af hundesele er et af de spørgsmål vi her på www.canniz.dk ofte bliver stillet af vores kunder Først og fremmest så har vi her udelukkende H, Y og X-back hundeseler i vores sortiment. Grunden til dette er at disse seler sidder ergonomisk korrekt på hundene, og en del af dem kan justeres så de passer hunden.

Den bedste sele til en hvalp..

Endnu et spørgsmål som vi ofte bliver stillet, når man har fået sit nye familiemedlem hjem. Har man fået en hvalp af en af de mindre racer, så vokser de typisk ikke ligeså hurtigt som hvis man har fået en hvalp af en større hunderace.

Har du en hvalp som der bliver en stor hund med tiden, så vil du komme ud for at skulle skifte sele løbende. Derfor vil det være en god ide at købe seler som kan justeres ud, i hvert fald indtil din hund er udvokset.

Derefter kan du, alt efter hvilken type sele og aktivitet du skal lave med din hund, købe en sele der er fast i dens mål. Eksempelvis hvis du vil dyrke canicross med din hund vil en x-back selen fra Manmat være et godt bud.

Lækre hundeseler fra kendte brands

I vores udvalg af seler finder du seler til alle størrelser af hunde, samt i forskellige farver og mønstre. Vi har seler fra Hurtta, Manmat og Ruffwear – alle sammen brands som udmærker sig i deres design, kvalitet og holdbarhed! Så mangler du en sele til din hund så kan du finde den her.

View:6/9/All/
Filter

Viser 1–6 af 27 resultater

Loading Loading...

All products loaded