Manmat

Manmat har lavet kvalitets hundeudstyr siden 1992….

Hvor Jarda Sourmar begyndte at designe og producere seler til trækhunde. De har siden da haft et stort og tæt samarbejde med de førende mushers i europa. Så du kan være sikker på at hundeudstyr fra manmat er lavet for at kunne holde, og har en særdeles lang levetid i forhold til meget andet hundeudstyr.

Dette samarbejde med de førende mushers har medført at Manmat kontinuerligt har udviklet deres produkter. Fortsat udvikler på deres produkt design og hvilke materialer de anvender og den nyeste teknologi på området.

Kvalitetsudstyr til heste..

Siden 2002 har de ligeledes startet en linje op med produkter til heste, baseret på deres viden omkring design og produktion af hundeseler. Af deres mest kendte heste produkter er deres lækre grimer samt sadelunderlag. Her på www.canniz.dk fører vi ikke på nuværende tidspunkt produkter til hest. Men send os gerne en mail på canniz@canniz.dk . Hvis du ønsker at høre mere og bestille udstyr hjem til din hest.

Patenteret hundeudstyr..

Idag er Manmat de absolut førende på deres felt, deres produkter og designs er patenterede. Samt er det muligt at købe deres produkter næsten alle steder i verden gennem udvalgte forhandlere ligesom os her på www.canniz.dk.

Vi købte vores egen første Manmat sele for snart 10 år siden, og den holder stadig! Manmat matcher vores filosofi, med at det skal være kvalitet, fornuftige priser og ikke mindst noget vi selv bruger i det daglige med vores hunde.
Manmats kvalitet og holdbarhed i seler, snore, bungee snore, halsbånd er uovertruffent.

Så leder du efter hundeudstyr der holder, som I VIRKELIGT holder så vælg Manmat – du vil ikke fortryde det.

View:6/9/All/
Filter

Viser 1–6 af 31 resultater

Loading Loading...

All products loaded