+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Facebook
Pinterest

ALAC Gummi sporline, Gul 15 meter

Super holdbar 15 meter lang sporline i gummi. Sporlinen har en karabin hage, således det er hurtigt og nemt at tage linen af og på din hund.

Sporlinen er 15 meter.

Ikke på lager

kr.249,95

Din Kurv

Beskrivelse

Lækker sporline til hunden i naturgummi

Skøn sporline i komfortabelt og holdbart materiale, som er anvendelig hele året rundt. Gummiet gør at denne sporline er perfekt til strandturer og i vådere vejr – som i efteråret hvor vi i Danmark har mange dage med regn. Et godt alternativ til gummi spor liner kan blandt andet være en 15 meter lang flettet sporline som er en anelse lettere end dem af gummi.

Denne sporline har en tykkelse på 6mm, som i samspil med det lækre materiale giver dig et godt greb i linen, uden at være tung eller ubehagelig. Nem at have med ved siden af din dagligdags snor til din hund.

Smart og sikker karabin som ikke åbner, når din hund trækker gennem buskadset eller løber på marken.

Sporlinerne af gummi er SUPER nemme at rengøre – tør den blot over med en fugtig klud! De skal ikke vaskes og hænges til tørre i længere tid.

 

Sporliner til hunde

Sporliner er de seneste år blevet mere og mere populære blandt hundeejere, ikke blot til træning men også i det daglige. Mange, inklusiv os bag Canniz.dk, vælger en sporline fremfor en flexline til vores hunde. Hunden får samme frihed i sin gøren og laden, den store forskel er at her har du som hundeejer mere kontrol over hunden og et bedre greb. Samtidig med det er en sporline med til at nedsætte risikoen for at hunden kommer til skade på snoren – da den ikke trækker sig sammen automatisk som en flexsnor gør.

Yderligere information

Vægt,600 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Gummi sporline 15 meter
ALAC Gummi sporline, Gul 15 meter

kr.249,95