+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Facebook
Pinterest

Blinklygte LED Pink 8cm

LED-blinkende lygte i silikone med op til 100 timers batterilevetid, udskiftelige batterier. Regn bestandig og synlig op til 300 meter. Vælg, om du vil have blinkende eller konstant lys. Kan let fastgøres omkring hundens halsbånde, sele eller line.

Farve: Pink
Længde: 8cm

Batteri: CR2032

Kun 1 tilbage på lager

kr.59,95

Din Kurv

Beskrivelse

Blinklygte til din hund

Super smart LED blinklygte til din hund, udformet i silikone. Dette gør at blinklygten er nem at sætte fast og kan passe til forskellige tykkelser. Lygten har flere indstillinger, blinkede lys, konstant lys m.m. Lygten tændes og slukkes nemt og hurtigt på dens midte, det er ligeledes her du skifter indstillingerne på lyset med lette tryk.

 

Bliv set i mørket med din hund

Pas på dig selv og din hund i de mørke timer af døgnet med en blinklygte. Lygten er nem at sætte i enten halsbånd, på snoren eller fast i selen på din hund. Du kan blandt andet nemt sætte denne lygte fast rundt om en af vores seler her på shoppen se vores udvalg af seler ved at trykke HER. Du kan ligeledes bruge denne lygte på dig selv når du bevæger dig ud i mørket, da den sættes nemt på din rygsæk, i en rem på tøjet eller på cyklen.

Yderligere information

Vægt0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Blinklygte LED Pink 8cm

kr.59,95

Tilføj til kurv