+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Tilbud
Facebook
Pinterest

Hydra Dilution Bottle

600 ml opblandingsflaske fra Hydra til alle shampoos og conditioners i serien.

På lager

Original price was: kr.49,00.Current price is: kr.39,00.

Din Kurv

Du kunne måske være interesseret i

Beskrivelse

Opblandingsflaske fra Hydra

Hydra Dilution Bottle fra Hydra er seriens smarte opblandingsflaske til brug når du skal vaske dine hund eller kat. Denne smarte og praktiske opblandingsflaske gør det nemt for dig at blande, gemme og anvende Hydras skønne vaske produkter.

Opblandingsflasken kan indeholde op til 600 ml opblandet produkt. Den har smart måleinddeling til både 1:4 og 1:10 blandingsforhold, så du hurtigt og nemt kan blande dine Hydra shampoo og conditioners. Det betyder at du får det helt rigtige blandingsforhold, hver gang! På den måde ungår du unødigt overforbrug af shampoo og conditioner, og sikrer at du får det bedste resultat. Dit kæledyr kommer til at se fantastisk ud i pelsen, da Hydras produkter hjælper dig med at holde din hund eller kats pels blank og sund.

Den praktiske hældetud gør det nemt for dig at påføre og fordele Hydra shampoo eller conditioner i pelsen, på din hund eller kat. Med den smarte lukkeanordning kan du desuden gemme overskydende opblandet produkt til senere vask, så du undgår spild. Derved sparer du penge og det bliver billigere for dig at vaske og pleje din hund eller kat.

Flasken er nem at rengøre og tåler vask i opvaskemaskinen, så den er hurtigt klar til brug igen.

Du kan finde vores velassorterede udvalg af Hydra shampoo og conditioners til hunde her. Hydra produkterne er formuleret til professionelt brug, af groomere for groomere, men kan let bruges derhjemme skal vaske og style dit kæledyr, både til hverdag, til udstilling e.l.

For det optimale resultat anbefaler vi at du tager et kig på Hydras styling og grooming produkter. Her finder du produkter som hjælper dig med at holde dit kæledyrs pels sund og smuk. Ligeledes findes produkter som hjælper dig med at holde den modstandsdygtig overfor vind og vejr. Du kan finde alle vores styling og grooming produkter fra Hydra her.

Yderligere information

Vægt,500 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Hydra - Dilution Bottle
Hydra Dilution Bottle

Original price was: kr.49,00.Current price is: kr.39,00.

Tilføj til kurv