+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Facebook
Pinterest

Hydra Volume In Powder Spray

Smart aerosol spray som kan anvendes som grooming spray, til at klargøre til trimning, eller som tørshampoo.

Indhold: 300 ml

Kun 1 tilbage på lager

kr.235,00

Din Kurv

Du kunne måske være interesseret i

Beskrivelse

Smart tør shampoo og groomingspray til hund.

Giv din hunds pels et lækkert finish med ekstra volumen. Hydra Volume in Powder sprayen giver et fantastisk resultat og er formuleret til at give ekstra tekstur i pelsen.

Produktet er med sin unikke formel, et godt værktøj særligt til at klargøre de ruhårede hunderacer til udstilling eller lignende. Den er let at påføre pelsen, og fjerner både lugt og overskydende olier så pelsen ikke er fedtet. På den måde fungerer sprayen rigtigt godt, til alle pelstyper som kræver trimning.

Denne spray er bl.a. formuleret med et indhold af tapioka og risstivelse som er med til at give volumen, struktur og hold i pelsen.

 

Anvendelse:

Ryst før anvendelse. Spray med en afstand på ca. 15 cm til pelsen og lad tørre efter påførring.

Øge volumen og tekstur: Påfør spray til det ønskede område i pelsen, og lad den tørre i et halvt til et helt minut. Børst herefter pelsen op med en børste eller en finisher kam.

Klargør til håndtrimning: Påfør i pelsen og lad den tørre. Sprayen fjerner overskydende olier og giver bedre greb til trimningen. Når sprayen er tørret ind i pelsen efter ca. 2-3 minutter, kan du påbegynde trimning.

 

Skal du på hunde udstilling?

Skal du på udstilling med din hund? Så kan Hydra Volume in Powder spray være det helt rigtige valg for dig. Vi anbefaler at du anvender det sammen med nogle af vores lækre kamme eller børster. Se eksempelvist vores udvalg af de fantastiske håndlavede kvalitets kamme fra UTSUMI.

Vil du vide mere om de fantastiske produkter fra HYDRA kan du se videoen herunder:

Ingredienser:

Butan, Propan, Isobutan, Alkohol, Aroma, Oryza Sativa stivelse, PEG-12 diemthicon, Aluminium stivelse Octenylsuccinat, Amodiemethicon, Bambusa Arundinacea stilkepulver, Caolin Silica, Lugt neutraliserende aktiv, Tapioca stivelse, Aminomethyl Propanol, Triclosan, Menthol, BHT, Cyclomethicon e Dimethricon.

 

Yderligere information

Vægt,260 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Hydra Volume In Powder Spray 300 ml Tørshampoo
Hydra Volume In Powder Spray

kr.235,00

Tilføj til kurv