+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Facebook
Pinterest

Hydra Odor Neutralizing Shampoo 1L

Fantastisk lugtfjernede shampoo fra Hydra, perfekt til hverdags vaske. Fortyndes 10 til 1, og kommes direkte i pelsen herefter. Således du sparer tid, penge på vand og får et bedre resultat, da shampooen har nemmere ved at trække ind i pelsen.

Indhold: 1liter.

 

Kan også bestilles som 5 liters dunk – kontakt os for yderligere info.

På lager

kr.269,00

Beskrivelse

Shampoo som fjerner uønsket lugt fra Hydra

Denne shampoo fra Hydra indeholder deres eksklusive lugtneutraliserende formel, som gør det nemt at fjerne lugt og skidt fra din hund eller kat.

Hydra Odor Neutralizing Shampoo er skabt til brug på din kat eller hund. Med indholdet af vindruekerneolie og havreekstrakt, virker shampooen beroligende fugtgivende i pelsen og huden. Så dit kæledyr fastholder sund og blank pels. Shampooen åbner delvist de yderste hårceller, så du kan rense i hårstrået i dybden. Så du holder din hund eller kats pels ren og lugtfri. Med Hydra Odor Neutralizing Shampoo får du derfor et rent og velduftende resultat, ved hver eneste vask.

Denne shampoos unikke sammensætning gør den let at skylle ud, og hjælper med hurtigere tørring af pelsen så du hurtigere kan blive færdig med at vaske. Denne shampoo fortyndes 10 til 1 – dette gøres hurtigt og nemt med flasken fra Hydra, som er designet til netop dette formål. Shampooen kommes direkte i pelsen når den er fortyndet. Her behøver du IKKE at gøre pelsen våd først.
Ikke mindst sparer du tid på at vaske din hund. Men du får et bedre resultat af det da shampooen nemmere trækker ind i pelsen.

Professionel shampoo skabt for at sikre et godt resultat hver gang!

Hydra er udviklet af groomere til groomere, men kan bruges af alle, uanset om man har behov for shampoo til hverdagsvask eller til udstilling. Med Hydra er du sikret et godt resultat hver gang.

Ønsker du et endnu mere velduftende resultat kan vi anbefale dig at prøve en af Hydra Groomers Cologne. Colognerne giver dit kæledyr en skøn duft, drøj i brug og holder længe. Prøv eksempelvis duftene Forever Fresh eller Forever VIP.

For at finde alle de andre produkter i den skønne serie af produkter fra Hydra kan du klikke herHydra’s serie indeholder Shampoo, Conditioners, samt Grooming og Styling produkter som matcher alle behov.

Er du interesseret i hvordan du anvender Hydra Odor Neutralizing Shampoo, kan du se den, og nogle af de andre lækre produkter fra Hydra anvendt i videoen herunder.

Yderligere information

Vægt1,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Hydra - Odor Neutralizing Shampoo
Hydra Odor Neutralizing Shampoo 1L

kr.269,00

Tilføj til kurv