+ 45 29927624 // Canniz@canniz.dk

9280 Storvorde, Danmark

Facebook
Pinterest

Hydra Whitening Shampoo 1L

Skøn whitening shampoo fra Hydra med optisk forstærkende effekt. God til udstilling eller når dit kæledyr skal se ekstra godt ud.

Indhold: 1 liter

 

Kan også bestilles som 5 liters dunk – kontakt os for yderligere info.

Kun 1 tilbage på lager

kr.269,00

Din Kurv

Beskrivelse

Shampoo til at fasholde dit kæledyrs hvide farve!

Hydra Whitening Shampoo er formuleret med en optisk forstærkende formel, som får de hvide farver til at stå frem i pelsen. Brug Hydra Whitening Shampoo når dit kæledyr skal se ekstra godt ud og være helt klar i farven.

Denne shampoo hjælper dig med at reducere gule farver pelsen, og gør det let at holde den hvide farve hvid. Shampooen indeholder ingen blegemidler eller andre stærke kemikalier, og kan derfor frit bruges i alle pelsfarver og typer. Med indhold af havre ekstrakt virker shampooen fugtgivende og blødgørende i pelsen, og hjælper dig med at holde dit kæledyrs pels sund.

Denne skønne shampoo er økonomisk i brug og blandes nemt op i forholdet 1:10 ved hjælp af Hydra Dilution Bottle. Efter opblanding påføres og fordeles shampoo i våd pels, og masseres godt ind. Shampooen skylles herefter let ud af pelsen, og dit kæledyr er nu klar til conditioner, tørring og grooming.

For det bedste resultat kan Whitening Shampoo med fordel suppleres med en Hydra Moisturizing Conditioner, som hjælper dig med at holde pelsen blank, sund og lækker, og giver et fantastisk flot resultat.

Giver et professionelt resultat ved hver vask!

Hydra Whitening Shampoo er, ligesom resterende produkter i Hydra serien, udviklet til professionelt brug. Det sikrer dig et professionelt resultat, uanset om du er professionel groomer eller kæledyrsejer. De unikke produkter fra Hydra’s shampoo og conditioner serier, er formuleret så de er lette at påføre og skylle ud af pelsen, og afkorter tørretiden efterfølgende. Derfor hjælper Hydra dig med at spare tid, og holde vandforbruget nede, når du vasker.

Produkterne fra Hydra serien kan anvendes til alle racer af hunde og katte.

De resterende produkter fra Hydra kan findes her. Serien indeholder en række lækre produkter til vask, grooming og styling af hund eller kat. Hydra er let at bruge, og byder altid på et flot resultat til en fornuftig pris!

 

Yderligere information

Vægt1,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Hydra - Whitening Shampoo
Hydra Whitening Shampoo 1L

kr.269,00

Tilføj til kurv